< Naar Home

Faber, een familiebedrijf!

De Faber Comfortvloer is een ontwikkeling van Faber Celbeton, onderdeel van Faber Betonpompen.

Richard Faber – “de klant staat altijd op nummer één!”

Faber Betonpompen is meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het verpompen van betonmortel. Ontstaan in 1972 als specialist in het verpompen van onderwaterbeton, gietdekvloeren, werkvloeren, hoogbouw en schuimbeton, met vestigingen in Creil, Zoeterwoude, De Goorn en ‘s-Hertogenbosch.

Met ruim 150 medewerkers en 60 mobiele betonpompen en 8 schuimbeton menginstallaties behoort Faber Betonpompen tot het meest innovatieve betonpomp- en schuimbetonbedrijf in Nederland.

Dat innovatieve karakter zien we terug binnen Faber Celbeton, ontwikkelaar van de Faber Comfortvloer, die als enige gebruik maakt van isolerend schuimbeton, vloerverwarming en de Faber anhydriet gietdekvloer bij 1 partij.

Het Faber Team

Je spreekt met eigen Faber personeel

Met Faber heb je slechts te maken met één organisatie, één en hetzelfde vakmanschap. Wij houden alles in één professionele hand.

Van het uitbrengen van het advies en een bezoek aan huis, tot het aanbieden van een transparante offerte, tot de volledige uitvoering. Ook wanneer je kiest voor vloerverwarming regelen wij dat helemaal. Zoals je ook de eindcontrole en de nazorg bespreekt met de vakmensen van Faber.

Je hoeft je nooit zorgen te maken over de vraag: ‘Wie moet ik nu bellen?’, en er ontstaat nooit discussie wie de verantwoordelijkheid draagt.

Ook de garantie wordt door ons afgegeven, dat geeft rust!

Sandra
“Kan er iemand langskomen op het werkadres? Ik kan een afspraak voor je regelen en regel de planning van de werkzaamheden”
Sandra
“Advies en uitleg over de comfortvloer geef ik je graag”
Ingrid
”Samen met mijn collega’s leg ik alle afspraken vast op papier, duidelijkheid vooraf.”
Peter
”Ik zoek samen met jou een passende datum voor de start van de vloer.”

Werkvoorbereiders

”Zonder persoonlijke werkvoorbereiding geen goede start van de vloer.”

Faber Specialisten

”Wij gaan pas naar huis als je echt tevreden bent.”