< Naar Home

Isolatiebedrijf Faber Comfortvloer

Om je huis te verduurzamen is isoleren vaak de eerste stap. Door te isoleren bespaar je kosten op de energierekening en verlies je minder warmte. Je hoeft dus minder te stoken! Naast dakisolatie en muurisolatie is ook vloerisolatie een slimme keuze om je huis te verduurzamen. Maar voor welk type vloerisolatie ga je en hoe vind je een goed isolatiebedrijf in de buurt?

Kruipruimte isoleren

Huizen die eerder dan 1994 zijn gebouwd zijn veelal voorzien van een kruipruimte onder de woning.

 1. Tocht wat zorgt voor warmteverlies
 2. Stankoverlast door vocht en schimmel
 3. Groei van zwammen
 4. Overlast van ongedierte

Isolatiebedrijven die technieken toepassen zoals folie onder de vloer, schuim of isolatieparels nemen deze risico’s niet weg.

Als je een huis hebt waarvan het bouwjaar eerder is dan 1994, is het slim om te kiezen voor een schuimbetonvloer van isolatiebedrijf Faber. De vele voordelen:

 • Kosteneffectief
 • Hogere Isolatiewaarde dan normaal schuimbeton
 • Subsidie
 • Levenslange garantie
 • Snel proces
 • Direct te combineren met vloerverwarming (ook aan te sluiten op een warmtepomp)

Het slopen van de bestaande vloer en aanleggen van een schuimbetonvloer + dekvloer lijkt een hele grote klus, maar is relatief makkelijk. Nadat de bestaande vloer eruit is kan Faber de nieuwe vloer op zeer korte termijn aanleggen door deze te spuiten. Dit neemt inclusief droogtijd meestal maar een week in beslag!

Nog een voordeel: het laten plaatsen van een schuimbetonvloer brengt nauwelijks overlast met zich mee! Het plaatsen van de schuimbetonvloer, de vloerverwarming en anhydriet dekvloer gaat snel, netjes en zonder geluidsoverlast, omdat er niks getimmerd, geschuurd of geboord wordt.

Ook hoef je je geen zorgen te maken over vochtoverlast. Door een sterke folielaag aan te brengen tussen de grondlaag en de schuimbetonlaag komt er geen vocht in het schuimbeton. Ben je benieuwd of een Faber schuimbetonvloer iets voor jou is? Neem contact met ons op via 088- 555 44 22 (tijdens kantooruren) of stuur een e-mail naar info@faberbetonpompen.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken!

Welk isolatiebedrijf is het beste?

Naast de prijs kwaliteit verhouding is het bij het selecteren van een isolatiebedrijf ook belangrijk om rekening te houden met de werkwijze en geboden garantie. Elk vloerisolatiebedrijf gaat op een andere manier te werk, wat ook gevolgen heeft op de tijd die de klus kost en wat er van jou als klant verwacht wordt. Daarnaast is het bij een investering in je huis altijd belangrijk om je goed te verdiepen in de garantie die een isolatiebedrijf biedt op de werkzaamheden, zo weet je zeker dat er in de toekomst geen onvoorziene kosten zijn omdat er iets mis is gegaan of kapot is.

Als je kiest voor een Faber comfortvloer ben je verzekerd van een aantal dingen:

 1. Een soepel werkproces. Door de nieuwste apparatuur met lange flexibele slangen is het ook mogelijk een comfortvloer aan te leggen wanneer je vloer vanaf de weg wat lastiger te bereiken is.
 2. De sloopwerkzaamheden vooraf ben je vrij in om zelf te doen, maar kunnen wij ook faciliteren. Zo houd je zelf de vrijheid en kun je de oude vloer (laten) slopen wanneer het jou uit komt.
 3. Faber houdt altijd rekening met de rest van de woning. We stemmen samen af hoe er met leidingwerk wordt omgegaan en werken schoon en netjes. We geven graag advies, zo kom je later niet voor verassingen te staan.
 4. De schuimbetonlaag wordt door Faber in één dagdeel geplaatst. Ook de vloerverwarming en anhydriet vloer regelt Faber.
 5. Door onze ruime ervaring en oog voor kwaliteit ben je zeker van een mooi resultaat. Ook de afwerking van de anhydriet gietvloer kunnen wij voor je doen, zo weet je zeker dat deze goed voorbereid is op het plaatsen van jouw dekvloer naar keuze! Pvc, Parket, tegels, vloerbedekking of wat anders, alles kan! (eindvloer is niet inbegrepen)
 6. Al met al duren de werkzaamheden meestal een week. Daarnaast heb je minder overlast van veel materiaal, lawaai, en stof. De Faber Comfortvloer kan dus relatief snel en zonder hinder geplaatst worden!
 7. Omdat het gehele proces door Faber gefaciliteerd wordt heb je gegarandeerd maar met één partij te maken. Dit is ook fijn voor eventuele garantiesituaties. OP onze Faber Comfortvloer bieden wij levenslange garantie!
 8. Onze unieke betonsamenstelling zorgt ervoor dat Faber Schuimbeton een veel hogere Rc-waarde heeft dan normaal schuimbeton.

Een ander groot voordeel als je kiest voor Faber als jouw isolatiebedrijf is dat Faber meerdere locaties heeft, verspreid door het hele land.

Op zoek naar een Isolatiebedrijf in Flevoland of Friesland?

Vanuit onze locatie in Creil, Flevoland werken wij als Isolatiebedrijf aan klussen door heel Noord Nederland. Werkzaamheden in Flevoland, Friesland, Overijssel of Noordelijker kunnen allemaal op korte termijn gerealiseerd worden, omdat we vanuit Creil alle benodigde materialen en grondstoffen in één keer kunnen verplaatsen naar locatie. Vanuit Creil kunnen we overal in Noord Nederland langskomen voor advies en informatie.

Heb je vragen of ben je bang dat jouw huis niet geschikt is voor een isolerende Faber schuimbetonvloer? Geen probleem, we komen graag langs om mee te denken! Neem contact met ons op via 088- 555 44 22 (tijdens kantooruren) of stuur een e-mail naar info@faberbetonpompen.nl.

Op zoek naar een isolatiebedrijf in Rotterdam of Amsterdam?

Ook in midden Nederland staat Faber voor je klaar! Met onze vestiging in Zoeterwoude en De Goorn is ook midden Nederland goed te bereiken voor een adviesafspraak en het plaatsen van jouw nieuwe vloerisolatie!

Ook in Amsterdam is Faber jouw geschikte isolatiepartner. De vele jaren dertig woningen in Amsterdam zijn alleen uiterst geschikt voor een schuimbetonvloer van Faber. Met onze inventieve en moderne apparatuur zijn zelfs de smalste straten en moeilijk te bereiken huizen geen probleem voor ons. De lange dunne slang en elektrische pompwagen zorgen er voor dat wij overal te werk kunnen gaan, ook in milieuzones en huizen welke verder van de weg af staan.

Alle werkzaamheden die Faber uitvoert voor particulieren zijn ook zeker geschikt voor bedrijfspanden! Een schuimbetonvloer van Faber is geschikt voor elk gebouw welke over een kruipruimte beschikt. Dit geldt dus ook voor bedrijfspanden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor isolatie in jouw bedrijfspand? Bel of mail ons via 088- 555 44 22 (tijdens kantooruren) of info@faberbetonpompen.nl.

Op zoek naar een isolatiebedrijf in Brabant?

Ook in Brabant is een schuimbetonvloer mogelijk. Onze partner Gebr. Van Antwerpen staat voor je klaar. Dezelfde service en kwaliteit, hetzelfde product, dezelfde werkwijze.

Kortom: Een andere naam, maar dezelfde ervaring en garantie! Gebroeders van Antwerpen maakt namelijk deel uit van de Faber groep. Zo weet je zeker dat jouw project volledig volgens onze richtlijnen uitgevoerd wordt en val je onder ons garantieprincipe.

Woon jij in Brabant, Gelderland of Limburg? In deze provincies is het laten plaatsen van een schuimbetonvloer van Faber dus geen probleem! Ook in het zuiden des lands komen we graag langs voor een adviesgesprek. Neem contact op met Gebroeders van Antwerpen via 073 – 690 09 40 of info@van-antwerpen.nl, of neem een kijkje op www.van-antwerpen.nl.

Op zoek naar een isolatiebedrijf in Groningen, Gelderland, Limburg of een andere provincie in Nederland? Bel Faber!

Woon je in een andere provincie of plek in Nederland en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Geen probleem! Faber is werkzaam in heel Nederland, dus ook Zeeland, Limburg, Drenthe en Groningen vallen onder ons werkgebied. Goede service hoeft niet af te hangen van waar je woont, wij werken overal.

Isolatiebedrijf Faber staat voor je klaar. Benieuwd of een Faber comfortvloer iets voor jou is? Bereken via deze tool de kosten of vraag een offerte aan! Ook voor advies of vragen staan we klaar. Kijk verder op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen graag! Bel ons via 088- 555 44 22 (tijdens kantooruren) of stuur een e-mail naar info@faberbetonpompen.nl.