Wat is de Faber Comfortvloer?

Jij wilt de bestaande ongeïsoleerde houten balkenvloer vervangen door een Faber Comfortvloer. Jij wilt de complete begane grondvloer inclusief vloerverwarming tegen een aantrekkelijke prijs en nauwelijks overlast voor de omgeving.
De beste vloerisolatie, want écht besparen op de energierekening is een must!

De Faber Comfortvloer is opgebouwd uit een optimaal isolerende laag Schuimbeton.
Het comfort komt door het aanbrengen van een gebruiksklare hoofdvloerverwarming op de eerste laag. Deze wordt compleet aangesloten en gegarandeerd op de bestaande CV installatie.

De Faber Comfortvloer is een vlakke en schone vloer door toepassen van een anhydriet gietdekvloer aangebracht over de vloerverwarming. De anhydriet gietdekvloer is het ideale startpunt voor je nieuwe houten-, tegel-, of andere vloerbedekking.

Wil je direct een offerte of vrijblijvend een afspraak?

Previous
Next

Ontdek de Faber Comfortvloer in 2 minuten

 • Bestaande houten balkenvloer met vloerdelen verwijderen
  Voor aanvang wordt ieder project door ons geïnspecteerd. Wij adviseren de vloer inclusief draagbalken door jou of derden te laten verwijderen. Desgevraagd met ons Faber ComfortTOTAAL pakket kunnen wij deze werkzaamheden voor je uitvoeren.

 • Faber Comfortvloer
  De folie aanbrengen en maatvoering voor de eerste Schuimbeton laag worden meestal verzorgd door de klant of door Faber. Daarna begint de Faber Comfortvloer. We vullen de kruipruimte met Faber Schuimbeton. Na het uitharden brengen we de vloerverwarming aan met daarop een moderne anhydriet gietdekvloer.

Ontdek de Faber Comfortvloer in 2 minuten

1. Altijd een Faber specialist voorafgaand aan de werkzaamheden

2. Meterpeil door de klant of door Faber

3. Aankomst van onze binnenstadsmachine

4. Aanbrengen innovatief Schuimbeton

5. Afwerken Schuimbeton

6. Aanbrengen vloerverwarming gebruiksklaar opleveren

7. Gereedkomen anhydriet gietdekvloer

Waarom Faber Comfortvloer?

 • Weg houten vloer, hallo comfort!
  Dankzij Isolatie, vloerverwarming en dekvloer geniet je van een behaaglijke temperatuur in je woning tegen lagere stookkosten.
 • 20% besparen
  Je verdient je isolatie investering binnen 6 jaar terug, daarna een besparing van 20% per jaar op je stookkosten. Elk jaar weer! Door de goed isolerende eigenschap van Schuimbeton gegarandeerd een lagere energierekening. Wij passen innovatief Schuimbeton toe met aantoonbare gelijkblijvende sterkte, maar 10% meer isolatiewaarde dan gewoon schuimbeton.
 • Stopt geurtjes en schimmels
  Optrekkend vocht, muffe luchtjes en schimmels krijgen geen kans door de perfecte afsluitende werking van de vloer. Daarnaast wordt vloerverwarming aangeraden voor mensen met astma en allergieën.
Sluit Menu