< Naar overzicht

De werkwijze van Faber Comfortvloer

11 juli 2024

Bij Faber Comfortvloer begrijpen we dat het vervangen van jouw vloer een ingrijpende verbouwing is. Daarom hebben we een werkwijze ontwikkeld die jou volledig ontzorgt en ervoor zorgt dat het hele proces soepel en probleemloos verloopt. Hier leest je hoe we te werk gaan en hoe wij ervoor zorgen dat jij zonder zorgen kunt genieten van je nieuwe, comfortabele vloer.

De werkwijze bij Faber Comfortvloer: het proces

Kennismaken

Wij beginnen altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek luisteren we naar jouw wensen en bespreken we de mogelijkheden. Vervolgens voeren we een grondige inspectie van je huidige vloer en kruipruimte uit. Op basis van deze inspectie geven wij je een duidelijk en gedetailleerd advies met een passende offerte voor de beste aanpak voor jouw situatie.

Als jij akkoord gaat met onze offerte, plannen we de datums in om de werkzaamheden uit te voeren. Ons team werkt efficiënt en zorgvuldig, waardoor de overlast voor jou tot een minimum beperkt blijft. Samen zetten we het meterpeil en hiermee bepalen we de hoogte voor jouw nieuwe vloer.

Ondergrond gereed maken voor storten

Nadat de oude vloer verwijderd is brengen we een laag bouwfolie aan. Deze folie is essentieel voor het beschermen van je woning tegen vocht uit de grond. Dit helpt toekomstige problemen met vocht en schimmel te voorkomen, waardoor je huis droger en gezonder blijft. We slaan piketpalen in de grond die de hoogte aangeven voor het schuimbeton.

Storten van schuimbeton

De volgende stap is het storten van het schuimbeton. Schuimbeton is licht, isolerend en vochtwerend. Het zorgt voor een stabiele en duurzame ondergrond die ideaal is voor verdere afwerking. Schuimbeton heeft bovendien uitstekende thermische eigenschappen, hierdoor krijg je een goed geïsoleerde vloer en daardoor lagere energiekosten.

De werkwijze van Faber Comfortvloer: schuimbeton storten.

Vloerverwarming

Voor extra comfort installeren we vloerverwarming boven op het schuimbeton. Vloerverwarming verspreidt de warmte gelijkmatig in je woning, wat zorgt voor een aangenaam en energie-efficiënt binnenklimaat. Wij zorgen ervoor dat de installatie snel en professioneel wordt uitgevoerd, zodat je zo min mogelijk hinder hieraan ondervindt.

Dekvloer

De laatste stap is het gieten van een anhydriet dekvloer. Dit type vloer is ideaal voor het creëren van een gladde en duurzame afwerking. Anhydriet vloeren staan bekend om hun snelle droogtijd en uitstekende warmtegeleiding, wat ze perfect maakt in combinatie met vloerverwarming.

De complete werkwijze van Faber Comfortvloer

Bij Faber Comfortvloer draait alles om jouw comfort en gemak. Wij nemen het gehele proces voor onze rekening, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Van de eerste inspectie tot de laatste afwerking. Wij zorgen voor:

  • Efficiënte planning: een strakke planning en duidelijke communicatie, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en wanneer.
  • Minimale overlast: ons team werkt snel en zorgvuldig, waardoor de werkzaamheden met minimale overlast voor je worden uitgevoerd.
  • Kwaliteitsmaterialen: wij gebruiken alleen de beste materialen die bijdragen aan een duurzame en comfortabele woning.
  • Nazorg: na de installatie staan wij altijd klaar voor eventuele vragen of extra ondersteuning. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Neem contact op voor meer informatie

Meer weten over de werkwijze van Faber Comfortvloer of ben je benieuwd hoe we met onze werkwijze jouw vloer kunnen transformeren en je wooncomfort kunnen verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ontdek hoe Faber Comfortvloer jou kan ontzorgen en je kan helpen bij het creëren van een gezonde, energiezuinige en comfortabele woonomgeving.

Gerelateerde blogs