< Naar overzicht

Stank in huis verwijderen met de Faber Comfortvloer.

13 juni 2024

Stank in huis verwijderen

Heb je last van nare geuren in je huis of kruipruimte? Stank in huis verwijderen is vaak nodig, omdat stankproblemen een teken zijn van onderliggende vochtproblemen, schimmel, slechte isolatie of ongedierte. Gelukkig biedt Faber Comfortvloer een effectieve en duurzame oplossing om deze problemen aan te pakken.

Huis met frisse en comfortabele woonomgeving waarin een blije familie is.

Oorzaken van stank in de kruipruimte

Vocht en schimmel: de hoofdschuldigen 

Vochtige kruipruimtes bevorderen schimmelgroei, wat voor nare geuren zorgt. Schimmels gedijen goed in vochtige omgevingen en kunnen snel groeien, waardoor een onaangename geur ontstaat. Deze vochtproblemen kunnen leiden tot stank in huis bij regen of vochtig weer, wat je wellicht als een vieze geur in huis ervaart.

Stank in huis door vocht.

Ongedierte: een ongewenste geurbron 

Vochtige plekken trekken vaak ongedierte aan, wat geurproblemen verergert. Dode insecten en uitwerpselen kunnen bijdragen aan de stank. Dit kan resulteren in een grondlucht in huis of zelfs een rioolgeur in huis.

Slechte ventilatie: een bijdrage aan geuroverlast 

Onvoldoende ventilatie leidt tot vochtophoping en nare geuren. Zonder goede luchtcirculatie kan vocht niet verdampen, wat leidt tot een muffe geur. Dit kan bijdragen aan stank in huis, vooral in het voorjaar als de luchtvochtigheid toeneemt.

Zo verwijdert de Faber Comfortvloer stank in de kruipruimte

De Faber Comfortvloer combineert schuimbeton, vloerverwarming en een anhydriet dekvloer om een droge, geïsoleerde en geurvrije woonomgeving te creëren. Deze aanpak zorgt voor een langdurige oplossing voor vocht- en geurproblemen, zodat je geen kruipruimte meer hebt die stinkt naar riool.

Voordelen van de Faber Comfortvloer

Vochtwering: houdt geurproblemen buiten

Door vocht buiten te houden, wordt de kans op schimmel- en geurproblemen aanzienlijk verminderd. Dit helpt bij het verwijderen van stank in huis en voorkomt stankoverlast in huis.

Isolatie: comfort en energiebesparing 

De Faber Comfortvloer verbetert de thermische isolatie van je woning, wat bijdraagt aan een comfortabel binnenklimaat. Dit helpt ook om energie te besparen door warmte binnen te houden, waardoor je minder last hebt van stank in huis na regen of bij vochtig weer.

Storten van schuimbeton.

Gezond binnenklimaat: een schone kruipruimte 

Voorkomt schimmelgroei en ongedierte. Een droge kruipruimte betekent minder kans op schadelijke organismen en helpt om de nare lucht in huis te verminderen.

Snelle installatie: efficiëntie en minimale overlast 

De installatie is efficiënt en veroorzaakt minimale overlast. Je huis blijft bewoonbaar tijdens de werkzaamheden, zodat je snel kunt genieten van een huis zonder stank.

Duurzaam

Schuimbeton is recyclebaar en heeft een lage ecologische voetafdruk. Dit zorgt voor een duurzame oplossing voor het verwijderen van rioollucht in huis.

Wil je meer weten over de Faber Comfortvloer? Neem een kijkje op deze pagina!

Wacht niet langer met het aanpakken van geurproblemen in je huis. Kies voor de Faber Comfortvloer en geniet van een fris en comfortabel thuis. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij jouw woning kunnen verbeteren. Zo verwijder je effectief stank in huis en creëer je een gezonde leefomgeving.

Onze producten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Lees hier over de KIWA-certificering en wat het betekent.

Gerelateerde blogs